VIN Verificați Audi

Industria auto din Germania este considerată una dintre cele mai bune din lume. Printre mărcile precum Mercedes, BMW sau Porsche, o poziție puternică pe piață o are și Audi. Compania a fost fondată în 1899, iar numele său provine de la proprietar, Robert Horch. Numele a fost tradus în latină și modificat în imperativ.

Audi a fost întotdeauna unul dintre pionierii de pe piața auto. Multe soluții mai puțin obișnuite folosite în aceste vehicule au obținut succes. Acesta a fost, printre altele, motorul pe benzină montat pe cinci în modelele Audi 100 și quattro (cu tracțiune integrală) în Urquattro. Succesul drive-ului realizat în ziua de azi, fiecare model de brand poate fi echipat cu unul.

Un fapt interesant, care merită menționat, este faptul că Audi este al doilea în lume după producătorul de automobile Porsche, care a început producția în masă a corpului galvanizat. În iulie 2014, compania și-a sărbătorit aniversarea “mică”. Numai atunci a fost produs numărul copiei 6 000 000, care este echipat cu quattro. Auto a fost creat la fabrica din orașul german Ingolstadt. A fost un model SQ5 cu motorul 3.0 TDI.

O bogată istorie a Audi și o calitate ridicată face ca automobilele Audi să fie scumpe. Vin Check Audi este o modalitate buna de a cheltui bani pe Audi.

VIN Numărul dvs. de Audi găsiți aici.
Rețineți că înainte de a cumpăra, verificați istoricul vehiculului. Faceți acest lucru tastând numărul de identificare VIN de mai jos: