VIN Decoder Audi este acțiunea de bază pe care ar trebui să o faceți înainte de a cumpăra un vehicul uzat. Este important, deoarece numărul VIN, cunoscut și ca număr de șasiu, conține toate informațiile despre mașină și despre istoria sa.

Numărul VIN a fost folosit pentru prima dată în 1954 în Statele Unite ale Americii. Producătorii de mașini precum Adui au semnat astfel autoturisme. În Europa au mai fost semnate mașini, dar numerele arată diferit.

În anul 1981, administrația de siguranță a traficului rutier în SUA a stabilit formatul VIN. Vânzările vândute trebuie să aibă numărul VIN care conține 17 caractere, care nu au litere I (I), O (o) sau P (q) (pentru a evita greșelile la numărul 1 și 0).

Decodorul VIN Audi vă permite să verificați dacă echipamentul actual al modelului Audi este elementul original, instalat în vehicul de către producător. De asemenea, trebuie să verifice culoarea vopselei și să atragă atenția asupra tapițeriei, ferestrelor, ornamentului, parbrizului încălzit sau numărului de airbag-uri.
Dacă orice element din decodificare este diferit de echipamentul prezent. Acest lucru ar putea însemna că vehiculul a fost prăbușit. Se aplică la toate modelele Audi cum ar fi: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, S3, S4, S5, RS3, RS4, TT, R8, Q5, indiferent de securitate.

 

VIN Numărul dvs. de Audi găsiți aici.
Rețineți că înainte de a cumpăra, verificați istoricul vehiculului. Faceți acest lucru tastând numărul de identificare VIN de mai jos: